“Kraken” op een helende manier

Osteopaat Sander

Salubre - Moorsele

Net als bij kinesitherapie gaan we bij osteopathie op zoek naar de hoofdoorzaak van diverse, lichamelijke klachten. In tegenstelling tot kinesitherapie behandelt osteopathie eveneens het viscerale (ingewanden) en het scraniale (schedel) luik. Ook hier zijn onze specialisaties vooral sportgericht.

Kostprijs

Een sessie bij onze osteopaat, Sander, kost u € 50 voor maximaal 1u. Voor meer info betreffende mogelijke tussenkomst van het ziekenfonds kunt u ons steeds contacteren.

Onze huisosteopaat

Osteopaat te Wevelgem Sander Warreyn studeerde af aan de International Academy of Osteopathy in 2015. Hij wou na zijn opleiding zijn kennis nog verder uitbreiden en besloot onmiddellijk de master opleiding als een postgraduaat cursus viscerale osteopathie te volgen. Als internationaal schermer heeft hij tevens kennis van de medische noden van sporters en ervaring met sportletsels.

Contact

Wenst u een afspraak of vrijblijvende inlichtingen betreffende de diverse werkingsmogelijkheden van onze osteopaat behandelingen in Wevelgem? Neem dan gerust contact op via mail of bel ons!

We bellen u op!
Pose votre question
Contacteer ons!0473 66 46 40